로고

미래차타기 자동차시민연합
HOME 공지사항
자유게시판

  • 자유게시판
  • 자유게시판

    Mastering The way in which Of Брауни С Течен Шоколад Shouldn't be An A…

    페이지 정보

    profile_image
    작성자 Therese Picot
    댓글 댓글 0건   조회Hit 86회   작성일Date 24-04-06 06:08

    본문

    12_1_1.jpgКексчето, в което има нещо привично, нещо първородно и нещо пинк. Голямата изненада тук е сладкото покритие. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на заквасената сметана и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кибрауни с шоколадела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.

    Вариант 2:
    Любимото ти ванилов сладкиш от пухкаво, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо първородно – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия кекс. Финишът е няколко щриха розов шоколад.

    Вариант 3:
    Кексчето, в което има нещо традиционно, нещо свежо и нещо розе. Голямата изненада тук е сладкото покритие. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на заквасената сметана и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, брауни с орехи без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова брауни с какаоладка, много пухкава и свежа покритие.

    댓글목록

    등록된 댓글이 없습니다.