Mastering The way in which Of Брауни С Течен Шоколад Shouldn't be An A…
페이지 정보
본문
Кексчето, в което има нещо привично, нещо първородно и нещо пинк. Голямата изненада тук е сладкото покритие. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на заквасената сметана и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кибрауни с шоколадела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.
Вариант 2:
Любимото ти ванилов сладкиш от пухкаво, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо първородно – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия кекс. Финишът е няколко щриха розов шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо традиционно, нещо свежо и нещо розе. Голямата изненада тук е сладкото покритие. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на заквасената сметана и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, брауни с орехи без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова брауни с какаоладка, много пухкава и свежа покритие.
Вариант 2:
Любимото ти ванилов сладкиш от пухкаво, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо първородно – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия кекс. Финишът е няколко щриха розов шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо традиционно, нещо свежо и нещо розе. Голямата изненада тук е сладкото покритие. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на заквасената сметана и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, брауни с орехи без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова брауни с какаоладка, много пухкава и свежа покритие.
- 이전글Casino Gambling Fundamentals Howstuffworks 24.04.06
- 다음글What The In-Crowd Will not Let You Know About 단기알바 24.04.06
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.